Verkeerspleinen

Met onze Pleinplakkers creëer je een leuk en leerzaam verkeersplein op het schoolplein. Deze permanente Pleinplakkers geven kinderen de mogelijkheid om veilig en spelenderwijs om te gaan met het verkeer. Er zijn complete verkeerspleinen, verkeersborden, pijlen, rotondes, zebrapaden en nog veel meer. Alles om een educatief en leuk verkeersplein te maken op het schoolplein. Je kunt ook zelf een verkeersplein ontwerpen met de ontwerptool. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Slijtvaste en weerbestendige plakkers
  • Veilig en spelenderwijs de verkeersregels leren
  • Duurzame en milieuvriendelijke Pleinplakkers
  • Laat de plakkers professioneel door ons aanbrengen

Wil je meer informatie over de verkeerspleinen van Pleinplakkers? Neem contact met ons op door te bellen naar 0320 485890927 of stuur een mail naar info@pleinplakkers.be. We adviseren je graag vrijblijvend over de juiste keuze voor jouw schoolplein.

Bel:032 485890927

Pleinplakkers voor verkeerspleinen

Slijtvast en weerbestendig verkeersplein

Onze Pleinplakkers zijn van zeer hoge kwaliteit en vorst-, sneeuw- en zoutbestendig. De slijtvaste plakkers zijn bovendien duurzaam en milieuvriendelijk.

Verkeersplein ontwerpen voor op het schoolplein

Stel je eigen verkeersplein samen met onze handige ontwerptool. Kies de afmetingen en tegelgrootte van het schoolplein en selecteer de plakkers voor jouw verkeersplein. Je hebt keuze uit bijvoorbeeld pijlen, borden, wegen, markeringen en parkeerplaatsen. Een uniek verkeersplein ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk en leuk!

Verkeersplein aanbrengen

Bij het bestellen van de plakkers voor verkeerspleinen kun je ervoor kiezen om de Pleinplakkers door ons te laten plaatsen. We smelten de plakkers met behulp van een gasbrander, zodat ze zich snel hechten aan tegels, asfalt of beton. Liever zelf de Pleinplakkers leggen? Bekijk dan onze leginstructies.

Contact

Heb je vragen over onze verkeerspleinen of Pleinplakkers? Neem gerust contact met ons op via 032 485890927 of stuur een e-mail naar info@pleinplakkers.be.