PWS ColorCoatings

PWS ColorCoatings levert verschillende kleurencoatings, die zowel horizontaal als verticaal op een ondergrond gestreken kunnen worden. De coating is volledig gemaakt van organische stoffen en verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren. Daardoor is de kleurencoating uitermate geschikt voor onder andere de recreatiesector. Na de aanleg van de coating bedraagt de droogtijd 4,5 uur.

Play

De kleurencoating is uitstekend geschikt voor de recreatiesector en speelsector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Schoolpleinen
  • Speelplaatsen
  • Verkeerspleinen

Met de kleurencoating, die bestaat uit organische stoffen, kan er belijning worden aangebracht, maar kunnen er bijvoorbeeld ook figuren, routes en spellen worden gemaakt. Waar er ook gespeeld wordt, overal ontstaat voor ieder wat wils!

Water

De kleurencoating is eveneens geschikt om aan te brengen in een vochtige omgeving. Het materiaal is antislip, waardoor de kleurencoating prima te gebruiken is op plaatsen waar het nat kan worden.

Let op: de kleurencoating is niet gegarandeerd waterdicht.

Sports

Ook is de kleurencoating uitstekend te gebruiken in de sportwereld. Er kan worden gezorgd voor belijning van sportvelden, die vervolgens dezelfde dag nog bespeelbaar zijn. Daarnaast kan het sportveld meer kleur gegeven worden door vlakken in afwijkende of gehele vloer in coating te maken. Denk hierbij aan:

  • Belijning van een atletiekbaan, basketbal- of volleybalveld
  • Sportvloer in afwijkende kleuren