Wat is ‘all in the game’ ?

All in the game is een interactief spel, met het schoolplein als gamebord. Het is zowel een ‘tikspel met spelregels’ als een ‘parcours met opdrachten’.

Door de wisselende opdrachten en regels die aan de spellen verbonden zijn zal het de fantasie van de kinderen stimuleren om eigen spelletjes en opdrachten te verzinnen. All in the game bestaat uit stapstenen voorzien van kleurplaatjes, schrijfletters, cijfers en rekentekens. Zowel de kleurplaten als de letters en cijfers kunnen ingekleurd worden met stoepkrijt, eigen sommen kunnen gemaakt worden en parcourtjes kunnen uitgebreid worden.

‘ALL IN THE GAME’ is een spel met vele ren, tik, hinkel, battle, dans, zoek, spring, kleur, reken, schrijf, teken en fantasie opdrachten. U kunt uw eigen ontwerp samenstellen of wij kunnen voor en met u de invulling bepalen.
Het spel is eindeloos uit te breiden in éénzelfde vormentaal!

Meer informatie over het spel ‘All in the GAME’, staat in deze brochure. De kosten voor de losse elementen staan op de site en in deze prijslijst.

‘All in the game’ is ontworpen en bedacht door ontwerpbureau www.BUITENOM.comBuitenom bedenkt inrichtingsplannen voor (school) pleinen voorzien van eigen ontworpen speelaanleidingen gecombineerd met bestaande producten die op verrassende wijze geïntegreerd worden op uw schoolplein. Zo ontstaan pleinen met een sterke identiteit en vele speeluitdagingen
Diverse standaard spelletjes hebben wij in ons assortiment.
Diverse standaard kleurplaatjes zijn mogelijk.
U kunt ook een afbeelding naar wens opgeven, die wij voor u kunnen omzetten in de passende vormentaal.
We kunnen voor u elk willekeurig woord samenstellen, bv uw ‘schoolnaam’ of de naam van de bijzondere boom op het plein.
U kunt met deze getallen en rekentekens naar eigen idee ‘reken’ parcourstjes of een ‘uurwerk’ spel samenstellen.