SPEL 2 HET PARCOURS

Bij dit spel is er per woord een opdrachtkaart. Deze opdrachtkaarten, in de vorm van schatkaarten, zijn onderling te koppelen tot een parcours dat afgelegd moet worden. Nadat je een opdracht hebt voltooid ren je naar het volgende woord om daar de volgende opdracht te doen, enz. Hoe meer woorden hoe langer het parcours, maar je kan natuurlijk ook het parcours een aantal keren afleggen met elke keer een nieuwe opdracht of zelf het parcours uitbreiden met stoepkrijt. Het parcours is zowel alleen als met een meerdere af te leggen, met of zonder opdrachtkaarten en in de vorm van een wedstrijd of als behendigheidsspel.

DE SCHATKAARTEN

Op elke schatkaart staan 6 opdrachten. Deze kan je chronologisch uitvoeren, maar ook door te dobbelen of zelf een opdracht te kiezen van de schatkaart.
Er zijn educatieve opdrachten, fantasieopdrachten en fysieke opdrachten. De schatkaarten worden als pdf geleverd bij een bestelling en zijn zelf uit te printen en de opdrachten zijn zelf aan te vullen. In de brochure vind je voorbeelden van deze schatkaarten.